Surorile Anna Maria și Aurelia Cantemir din România au câștigat concursul American de start-up-uri Shark Tank. Remediul lor pentru pierderea în greutate a primit un milion de dolari de investiții!

De ce au votat toți din juriul Shark Tank pentru dezvoltarea românească, si din care cauza surorile Cantemir primesc propuneri de la investitori din întreaga lume în fiecare zi? Care sunt avantajele remediului lor pentru pierderea în greutate "fără diete și exerciții"?

Surorile Anna Maria și Aurelia Cantemir – oameni de știință, experți în dietetică și nutritiologie – au devenit câștigătorii celei mai recente ediții a concursului popular American de televiziune Shark Tank. Fetele au prezentat instanței "rechinilor de afaceri" dezvoltarea lor – un instrument unic pentru pierderea rapidă în greutate, fără diete și antrenamente. Și a făcut o furie reală! Pentru prima dată în istoria concursului, absolut toți membrii juriului au decis să investească în dezvoltarea surorilor Cantemir și chiar au reușit să se certe din acest motiv!

Cum au reușit să cucerească inimile celor mai stricți și mai pretențioși investitori din SUA?

"Încă nu cred. Sincer, n-am sperat la nimic. Suntem fete românești simple. Am vrut doar să le prezentăm invenția noastră. Nici măcar nu am visat că acest concurs ne va aduce imediat un milion de dolari și o coadă de investitori!",- recunoaște Aurelia.

"Da, a fost ca într-un vis! Nu am putut să-mi țin lacrimile când, după prezentarea noastră cu Aurelia, toți membrii juriului s-au ridicat și au început să ne aplaude. Pur și simplu nu mi-am crezut ochii, nu puteam crede că toți acești oameni de succes și bogați au vrut brusc să facă parte din ceea ce facem", spune Anna Maria.

Emisiunea "Shark Tank" cu surorile Cantemir a devenit o lansare fără precedent pe parcursul întregii existențe a concursului. Toți membrii juriului au vrut să investească în proiect. Suma investițiilor a fost de aproape 1 milion de dolari! În dimineața următoare, după lansarea emisiunii la televiziunea americană Aurelia și Anna Maria s - au trezit faimoși-au fost loviți de o grămadă de apeluri și mesaje pe rețelele sociale.

"A fost ceva incredibil, telefoanele noastre nu s-au răcit! În cele din urmă a trebuit să schimbăm numerele. Am investit toate fondurile primite în modernizarea și scalarea producției, dar fluxul de propuneri de investiții continuă până acum. Deja trebuie să refuzăm investitorii!", spune Aurelia.

Deci, cu ce au frapat investitorii americani surorile Cantemir?

În cadrul spectacolului, fetele din România au prezentat noi capsule de slăbire Personal Slim.

Se bazează pe o formulă echilibrată din componente naturale de acțiune intensă. Acestea sunt alese și combinate împreună într-un mod care stimulează procesul de ardere a grăsimilor și pierderea în greutate fără diete și antrenamente, fără a afecta sănătatea. Nu asta visează milioane de oameni din întreaga lume? Nu este surprinzător faptul că investitorii experimentați au văzut imediat potențialul imens al Personal Slim.

Fetele au creat un site prin care au încercat să pună în aplicare primul lot al produsului lor, dar după 5 minute nu a mai rămas nici un pachet! Apoi, au început să primească cereri de pre-comandă

"Sincer nu ne-am așteptat ca numărul doritorilor să fie atât de mare. Pe Internet au început să apară recenzii despre capsulele noastre și toată lumea a fost încântată. Produsul a început să fie discutat în mod activ pe forumuri, toată lumea întreba de unde să-l ia. Înainte de aceasta, desigur, am știut că este eficient, am pus un suflet în el. Dar nu am crezut că pentru promovarea lui, nu va trebui să depunem nici un efort. Da, Personal Slim se vinde, este adevărat! În calitate de antreprenor, acum știu sigur că un produs de bună calitate care funcționează cu adevărat nu are nevoie de publicitate suplimentară", spune Aurelia.

Care este secretul Personal Slim?

Personal Slim oferă o abordare cu totul nouă pentru pierderea în greutate. Acesta se bazează pe 100% ingrediente naturale, care au dovedit științific capacitatea de a reduce și de a controla greutatea. Studiile au arătat că admiterea simultană a următoarelor componente în organism în această combinație asigură o pierdere rapidă și uniformă a greutății fără a afecta sănătatea:

  • Extractul de frunze de ceai verde - stimulează procesele metabolice din organism și conține un întreg grup de catechine care au proprietăți antioxidante puternice, elimină toxinele și lichidul in exces, reduc colesterolul din sânge. Cele mai subtile popoare ale lumii care trăiesc în țările tropicale au băut ceai verde timp de secole și au adăugat frunzele sale la alimente.
  • Cofeina - conține glicozidă vegetală P57, care acționează direct asupra hipotalamusului, blochează senzația de foame și dă un sentiment de sațietate chiar și după o gustare ușoară.
  • Acetil-L-carnitina (Acetylcarnitina) - transportă grăsimile la mitocondriile celulare și îi ajută să se recicleze în energie, adică declanșează procesul de ardere a grăsimilor.
  • Pulberea de ardei roșu - accelerează arderea grăsimilor, blochează foamea și elimină toxinele din organism.
  • Extractul de portocale roșii - conține o combinație de forskolin, care activează metabolismul, declanșează procesele de regenerare a celulelor și țesuturilor, are un efect de întinerire.
Ionela Cosmin, medic-dietetician, M. N., membru de onoare al Asociației Internaționale a nutriționiștilor și nutritiologilor, expert în slăbire și nutriție adecvată

Ca expert, pot spune cu certitudine că Personal Slim este fundamental diferit de orice alte mijloace de slăbire prezentate astăzi pe piață. Principalul avantaj al acestor capsule consiste în compoziția lor unică și acțiunea componentelor bioactive. În această combinație, ele creează un efect complex asupra corpului, rezolvând imediat toate probleme principale care împiedică pierderea în greutate.

Cu Personal Slim, pacienții mei pierd în greutate cu 5, 10 și chiar 15 kg, fără a pune nici un efort în acest sens, adică fără stres suplimentar pentru organism. În practica mea, nu a existat nici un caz ca Personal Slim să nu ajute pe cineva. Funcționează întotdeauna.

Pierderea de greutate cu Personal Slim este foarte simpla - fara diete si antrenamente!

In zilele de astazi, piețele sunt pline de mijloace de slăbire, dar practic nici una dintre ele nu oferă rezultate reale. Personal Slim - e un produs fundamental nou, analogii care nu sunt nicăieri în lume! Eficacitatea acestei formule este confirmată de numeroase studii clinice și de experiența reală a sutelor și a mii de femei și bărbați care au pierdut în greutate. De aceea, capsulele personale Slim au devenit principalul subiect de discuție printre investitorii mondiali de top din întreaga lume.

Nu putem decât să admirăm astfel de realizări incredibile ale compatrioților noștri talentați. Și ca răspuns Anna Maria și Aurelia au făcut un cadou imens tuturor:

Atenție! Înainte de , fiecare locuitor din România poate obține capsule Personal Slim pentru pierderea în greutate la o reducere de 50%! Pentru a obține un produs promoțional, introduceți numele și numărul dvs. de telefon în formularul de comandă. Consultantul vă va contacta pentru a clarifica detaliile livrării

Obțineți Personal Slim la o reducere de 50% până când avem produse promoționale in depozit. Dar trebuie să vă avertizăm-cantitatea cererilor e enorm de mare, nu neam așteptat la așa ceva! Consultanții nu reușesc să proceseze cererile, iar pachetele disponibile au rămas destul de puține. Nu ratați această șansă, atâta timp cât capsulele Personal Slim promoționale sunt încă în stoc!

318 RON 159 RON
Recent # Comments

Adauga un comentariu

Georgiana

Am încercat foarte mult și am stat pe diete și am băut diferite suplimente pentru pierderea în greutate. Efectul poate și a fost, dar foarte slab. Sportul nu-mi place, am doar o creștere a greutății de la el. Și apoi prietena mi-a sfătuit Personal Slim, mi-a dat un Pont unde să comand. Și apoi greutatea a început să se topească în ochi!! Nu mi-a venit să cred! De la 90 la 75 kg în doar o lună! Și mă simt minunat, nu am observat nici un dezavantaj. Deci, personal vă recomand!

Răspuns. Acum 12 minute

Lorena

Mi-a recomandat acest remediu un dietetician familiar, în opinia mea, el este personal familiarizat cu aceste fete. Ce pot spune prin impresiile mele-efectul este 100%, instrumentul funcționează. Primul lucru pe care l-am observat este scăderea apetitului. Obișnuiam să mănânc necontrolat, nici măcar n-am observat. Adică, mănânc, și apoi mă gândesc, nu am vrut... cu acest remediu așa ceva nu se întâmplă. Mănânci doar când ți-e foame. Ca rezultat, am prins a mânca mult mai puțin, dar fără somnolență sau oboseală, energia a devenit doar mai mare. Înainte de acesta in sport nu am fost implicată deloc, dar cum am început să pierd în greutate, imediat ma tras la plimbări, chiar mam înscris la piscină. Am făcut special fotografii înainte și după, pentru a evalua rezultatul. Îl atașez mai jos. Poate pe cineva experiența mea îl va ajuta să ia decizia corectă:)

Răspuns. Acum 13 minute

Nicoleta

Acum, peste tot vorbesc doar despre acest Personal Slim, în toate forumurile, un astfel de hype ridicat. Și nu am putut găsi unde să comand, de asemenea, vreau să încerc. Nu am prea multă greutate, dar persistă și nu pleacă nicăieri. Ca și cum aș încerca să mănânc mai puțin și să mă mișc mai mult, doar că nu există efect. Fetelor, dacă cineva a comandat deja de pe acest link, cum a mers? Cât timp ați așteptat livrarea? Nu e vrio păcăleală?

Răspuns. Acum 25 minute

Adriana

Nicoleta. totul e în regulă! Nu vă temeți, comandați cu îndrăzneală! Tocmai mi-am primit comanda acum câteva zile, deja am început terapia. Faceți clic pe butonul" Comanda", va exista o formă simplă, trebuie să introduceți numele și numărul de telefon. Consultantul vă va contacta imediat, toate întrebările vor răspunde, totul va spune. Mi-a plăcut foarte mult serviciul, nu de multe ori întâlnești așa un nivel de serviciu. Despre efect, nu pot spune nimic încă,e cam devreme. Dar am prietene care au slăbit foarte mult și apoi mi lau lrecomandat.

Răspuns. Acum 46 minute

Camelia

Merg deja spre a treia săptămână, totul este super, rezultatul este și greutatea in exces continuă să dispară. Sunt încântat! După sarcină și naștere, câțiva ani nu mam putut aduce în formă, greutatea a continuat să crească. Am fost foarte îngrijorată că este un eșec hormonal, dar medicii au spus că totul este normal, fără anomalii. Și parcă nu prea mâncam dulce sau gras, dar s-au acumulat oricum. Și apoi am dat de Personal Slim și gata greutatea a început să scadă, cifra mea preferită a apărut din nou. Fetelor, sunt foarte fericită! Încercați-l, este un efect uimitor!

Răspuns. 1 oră în urmă

Fabiana

Mie mi se pare o nebunie ... un alt truc.…

Răspuns. 1 oră în urmă

Carmen

Fabiana, e dreptul tău, gândește - te cum vrei. Personal mie, Personal Slim mi-a ajutat să scap de 20 de kilograme!! Aceasta nu este povestea altcuiva, ci a mea personală, lam luat pentru mine însăși. Și tu poți să stai și mai departe pe fund, nimeni nu te obligă să crezi.

Răspuns. 2 ore în urmă

Ana

Eu cu Personal Slim timp de 3 săptămâni am slăbit cu minus 10 kg! Acest lucru lam făcut după nașterea iubetei copile, un prieten de la spital mi-a sfătuit. Mi-a spus că sora ei a scăpat de 30 kg datorită acestui remediu. Mituiește compoziția, totul natural, inofensiv, am verificat în mod specific și am consultat medicii cu cunoștințe. În cazul meu, totul a funcționat cum trebuie, continu incă 1 săptămină și mă duc să mă înscriu la dans.

Răspuns. 2 ore în urmă

Maria

Am adăugat mai mult de 10 kg în carantină-este un coșmar!!!! Am crezut că voi fi in depresie, sincer. Am avut noroc că un coleg mi-a spus despre aceste capsule. Nu știu ce s-ar fi întâmplat cu mine dacă nu le-aș fi acceptat la timp. În cele din urmă, toate kilogramele acumulate au dispărut în câteva săptămâni, puțin mai mult. Și am mâncat atât fast-food, cât și continuă să mănânc. Nu pot fără el!))) Și instrumentul este excelent, funcționează pentru toate 100! Dacă cineva se îndoiește, încercați neapărat! Iată sfatul meu!

Răspuns. 2 ore în urmă

Robert

Îi voi comanda soției mele, Îi place așa ceva. Cu toate că, nu ea ajutat la nimic alte produse, poate cel puțin de data aceasta efectul va fi ...

Răspuns. 2 ore în urmă

Lucia

Recent, am dat peste comentarii și informații despre acest produs. Fetelor, Bravo! În cele din urmă au făcut o astfel de descoperire. Mă mândresc că acestea sunt concetățenii mei, și chiar și femeile! Comanda a fost deja făcută, acum aștept cu nerăbdare să mă sune un curier.

Răspuns. 2 ore în urmă

Eugenia

Bună tuturor! Vreau să vorbesc despre experiența mea. Anul trecut am crescut foarte mult în greutate, ma afectat stresul la locul de muncă. Nici nu am observat cum am adăugat 25 kg! Soțul meu a insistat să mă iau in mâini și să mă întorc în vechea formă. Am încercat să stau pe diete și să alerg dimineața, dar m-am simțit groaznic din cauza asta. Greutatea nu sa schimbat, și mi-a fost teribil de frustrant. Mama mi-a salvat familia, ea mi-a sfătuit Personal Slim. Am făcut o comandă și deja după o săptămână am început o terapie de slăbire. O săptămână mai târziu, сântaraul a arătat minus 8 kg!!! Am fost șocată!! Pentru că nu am făcut nimic special pentru asta, am mâncat ca de obicei și am încetat să mai alerg. Timp de o terapie maximă, am reușit să arunc puțin mai mult de 18 kg. acum încerc să mănânc corect și să mă mișc mai mult, în fiecare seară merg cu câinele timp de 1-2 ore la plimbare. În general, mi se pare că acest produs oferă un start bun, dar apoi totul depinde de tine.

Răspuns. 2 ore în urmă

Florin

Eu, în calitate de dietetician, mă pot semna sub fiecare cuvânt din această pagiă. Sunt foarte mândru că în țara noastră există astfel de experți inteligenți, colegii mei. Fetele sunt super! Bravo! Într-adevăr, compoziția este foarte bună. Am comandat câteva pachete, atâta timp cât este acesta reducere. Mai întâi voi încerca eu și voi recomanda clienților mei.

Răspuns. 2 ore în urmă

Mihaela

Tocmai am primit un pachet azi!!!! Urrraaa!!) am așteptat doar 3 zile, o treabă excelentă! Voi începe mâine.

Răspuns. 2 ore în urmă

READER RESULTS

"Am încercat atât de multe diete diferite, dar nu am reușit să suport întreaga perioadă. M-am dezamăgit tot timpul și apoi m-am învinovățit. A fost groaznic. Personal Slim a devenit salvarea mea. A treia săptămână a terapiei mele și acum sunt mai aproape de visul meu ca niciodată-să devin slabă și subtilă. Și cel mai surprinzător lucru este că, în practică, nu a trebuit să fac ceva efort! "

- Cătălina

BEFORE & AFTER

"Administrez Personal Slim de o lună. Uită-te la rezultatul meu! Nu-mi vine să cred. Acum o lună m-am gândit la liposacție, dar am avut noroc, un prieten mi-a spus la timp despre aceste capsule miraculoase. Mă simt minunat și acum zâmbesc mereu când îmi văd reflexia în oglindă. "

- Alexandra

Special Offer

Step 1:

Exclusive is limited.
Expires on
BEFORE & AFTER

"La 57 de ani, am pierdut în greutate doar datorită la Personal Slim. Cu aceste capsule, drumul meu spre o figură de vis a început. A pierde în greutate cu acest produs a fost ușor. Nu trebuia să mă limitez la mâncărurile mele preferate, am mâncat ceea ce mi-am dorit. De asemenea, a fost uimitor cât de repede mi sa schimbat nuanța de piele. Practic nu am vergeturi și zone flasc, și asta e minunat! "

- Sabina

BEFORE & AFTER

"Da, sa întâmplat! În cele din urmă, am găsit un remediu care ajută cu adevărat să slăbești și nu este o mișcare promoțională! Într-o terapie de Personal Slim am pierdut în greutate de la 67 la 55 kg) și este fantastic! Nu m-aș fi gândit niciodată că în mai puțin de 50 de ani aș putea obține o formă atât de uimitoare. "

- Marionela

© Copyright. All Rights reserved.